Γάντια Νιτριλίου Μπλέ

2,59€

Κατηγορία: .

Σε καλαίσθητη και ασφαλή συσκευασία των 100 τεμαχίων για όλες τις χρήσεις όπως διαγνωστικά κέντρα, οικιακή χρήση, επαγγελματική (προστασία από λάδια – φρέον, χώρους εστίασης και μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων κλπ.

Γάντια μη αποστειρωμένα μιας χρήσης, χωρίς πούδρα , αμφιδέξια, κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας νιτριλίου. Είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για όσους έχουν αλλεργίες στην πρωτεΐνη του λάτεξ (αλλεργία τύπου I) ή στους επιταχυντές (αλλεργία τύπου IV), καθώς προσφέρουν την εφαρμογή και την ελαστικότητα των γαντιών με λάτεξ. Παρουσιάζουν αυξημένη τόσο μηχανική αντοχή όσο και αντοχή στα χημικά. Είναι κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα. Είναι ανατομικά, αμφιδέξια, σχεδιασμένα χωρίς ραφή με εξαιρετική ελαστικότητα προκειμένου να εξασφαλίζουν τέλεια χρήση.

Στο τελείωμα τους φέρουν γύρισμα (ρεβέρ) για καλύτερη εφαρμογή. Είναι ποιοτικά ελεγμένα ηλεκτρονικά, για την αποφυγή μικροοπών και ατελειών (AQL 1.5) παρέχοντας έτσι τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στον χρήστη. Διατίθεται σε ασφαλή κουτιά των 100 τεμαχίων.

Διαθέτουν τις πιο αυστηρές προδιαγραφες και πιστοποιητικά (AQL 1.5, CE, ISO 9001, FDA510K).

Διατίθενται στα μεγέθη: SMALL- MEDIUM- LARGE- EXTRA LARGE