Κάρτες, φυλλάδια και δεκάδες προϊόντα χαρτιού

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην δημιουργία και παραγωγή προϊόντων με πρώτη ύλη το χαρτί. Σε ‘μας μπορείτε να δημιουργήσετε: Επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, folder, φακέλους με το λογότυπο σας, κάθε είδους block, χάρτινες σακούλες με την επωνυμία της επιχείρησης σας, αφίσες, επιστολόχαρτα, ημερολόγια, περιοδικά, βιβλία, προσκλητήρια κάθε είδους, σουπλά κ.λ.π. Εκτυπώσεις PLPCOM στην Αλεξανδρούπολη. Με τις καλύτερες τιμές, εύκολα γρήγορα και με συνέπεια.

Εκτυπώσεις PLPCOM

Για να αποκτήσετε τα προϊόντα του τυπογραφείου μας π.χ. επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, επιστολόχαρτα, χάρτινες σακούλες κ.λ.π. θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά ή μέσω email, προκειμένου να δημιουργήσουμε τη μακέτα σας και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες σας. Επίσης μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας στην  διεύθυνση Βενιζέλου 6 στην Αλεξανδρούπολη. H PLPCOM διαθέτει ένα έμπειρο δίκτυο συνεργατών για την δημιουργία λογότυπου, γραφικών, εντύπων, που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας. Οι εκτυπώσεις καρτών, φυλλαδίων και εντύπων στην Αλεξανδρούπολη και όχι μόνο… είναι PLPCOM!

Επαγγελματικά προϊόντα

Η  επιχείρηση μας διαθέτει μία πλήρη σειρά από προϊόντα και υλικά συσκευασίας όπως: Πλαστικές σακούλες,  χαρτιά περιτυλίγματος για ψητοπωλεία- κρεοπωλεία- ιχθυοπωλεία, κουτιά ζαχαροπλαστείου- ψητοπωλείου και πιτσαρίας, χάρτινα σακουλάκια αρτοποιείου, σκεύη φελιζόλ,  χάρτινα ποτήρια, χάρτινα τραπεζομάντηλα ταβέρνας- εστιατορίου, γυάλινα βάζα. Σε ‘μας θα βρείτε ακόμη χαρτοπετσέτες, χαρτιά υγείας, ρολά κουζίνας.